Caravan reparatie

Ook voor uw caravan of camper staan we klaar

Nederland telt duizenden caravans die nagenoeg bijna allemaal wel een kleine of grote schade hebben. Deukjes, gaatjes, beschadigingen, enz. Misschien bent u zelf ook bezitter van een caravan of camper en weet u hoe lastig een dergelijke schade kan zijn. Er gaat namelijk een grote hoeveelheid tijd in zitten wanneer u het oppervlak van een caravan wilt laten restaureren. Dit is mede vanwege de structuur van het plaatwerk waaruit de caravan of camper bestaat. Om een goed en kwalitatief herstel te kunnen verzekeren werken wij met Profile Repair®. Bij ons is caravan herstel in goede handen.

Wat is Profile Repair®?

Deze nieuwe techniek is speciaal ontwikkeld voor onzichtbaar herstel van (kleinere) deuken en gaatjes in caravanwanden. Ze worden bewerkt met behulp van een speciale mal, die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de caravan. De mal wordt vacuüm gezogen en daarna wordt de schadeplek behandeld en gespoten. Het resultaat ziet er perfect uit en van de schade ziet u niks meer terug! Profile Repair®is in Nederland gepatenteerd en ook in andere Europese landen is al patent aangevraagd. TNO heeft deze techniek grondig getest en goedgekeurd. Caravanverzekeraars zijn er enthousiast over. Want het resultaat is puntgaaf en kostbare vervanging door nieuw plaatwerk is helemaal niet meer nodig. Dat bespaart dus honderden euro’s. Bovendien duurt een reparatie met behulp van Profile Repair® maar een paar dagen. Profile Repair® leent zich voor alle soorten materialen, inclusief geprofileerde caravanbeplating.

Minimaal tien jaar garantie, zwart-op-wit

De Profile Repair® specialisten zijn zonder uitzondering professionele, betrouwbare caravanschade herstelbedrijven met jarenlange ervaring. Zij geven u (minimaal) tien jaar schriftelijke garantie op de kwaliteit van het schadeherstel volgens deze methode. Zelfs de fabrieksgarantie op de herstelde delen nemen zij integraal over. Dat zegt genoeg.