Takel en berging

Het probleemloze vervoer van uw voertuig in welke situatie dan ook

Takel en berging: handig om vooraf te weten

In veel gevallen weet men niet dat bij een ongeval de takel en berging gedekt worden door de WA verzekering. Deze regeling geldt voor alle Nederlandse WA verzekerde personenauto’s, incl. “klein grijs” oftewel bedrijfswagens op grijs kenteken mits dit uitgevoerd wordt door een erkend bergingsbedrijf zoals Autoschade van Kammen te Surhuisterveen. Wij hebben contracten met alle grote alarmcentrales en kunnen dus de kosten van de uitgevoerde werkzaamheden rechtstreeks bij hun declareren zodat u deze  niet zelf hoeft voor te schieten.

Dag en nacht beschikbaar

Autoschade van Kammen te Surhuisterveen is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar waardoor wij in de gelegenheid zijn snel en adequaat te reageren bij oproepen. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan bergingsmateriaal en zijn uiterst bekwaam in onze werkzaamheden. Verder zijn wij een constant groeiend bedrijf en op de hoogte van de nieuwste technieken om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de nieuwste type auto’s en technieken.

Vanwege de verkeersveiligheid en doorstroming wordt er zo snel mogelijk gehandeld tijdens een ongeval. Zelfs bij geringe schade adviseren wij uw auto toch te laten bergen, simpelweg omdat elke auto bij elke (kleine dan wel niet grote) aanrijding ontzet kan zijn die de verkeersveiligheid verminderd. Denk hierbij aan moderne auto’s met nieuwe kooiconstructies, airbags en kunststofplaatwerk.

Uw no-claim blijft veilig!

De bergingsservice zelf gaat ook niet ten koste van uw no-claim korting waar u soms jaren voor moet sparen, of u nou schuldig bent aan een ongeval of niet. Voor de gestrande of gedupeerde automobilist zijn er dus geen enkele kosten gebonden aan het takelen, bergen en vervoer van de beschadigde auto. Daarnaast is vaak het vervoer van de inzittenden (mee)verzekerd. In veel gevallen zorgen wij ervoor dat u op een veilige en snelle manier weer thuis kunt komen. Met de administratieve afhandeling heeft de automobilist niks te maken. Dit wordt allemaal voor u in orde gemaakt om u zoveel mogelijk extra leed te vermijden. Deze afwikkeling geschied n.l. direct tussen autoschadebedrijf en alarmcentrale. Dit is een groot voordeel voor u als automobilist zijnde gezien u op deze manier niet aangewezen bent op hulp van buitenaf wat de situatie alleen maar moeizamer maakt.